Friday, November 4, 2011

Prozori / Okná / Windows

Uz Božju pomoć smo ove jeseni uspeli da zamenimo ukupno 6 prozora na severnoj strani našeg molitvenog doma u Padini. Stari prozori su  bili u jako lošem stanju, pa je sada kuća dobila sasvim novi izgled. Radujemo se zbog toga. Još će biti potrebno da zamenimo 6 prozora i sa istočne strane. Verujemo da ćemo to moći da realizujemo sledeće godine. Ovde možete videti slike kako je to izgledalo pre, i kako izgleda sada.

S Božou pomocou sa nám túto jeseň podarilo vymeniť 6 okien na severnej strane našej modlitebne v Padine. Staré okná boli vo veľmi zlom stave, takže teraz dom dostal úplne nový vzhľad. Tešíme sa z toho. Ešte budeme potrebovať vymeniť ďalších 6 okien na východnej strane. Veríme, že sa nám to podarí uskutočniť budúci rok. Tu môžete vidieť fotky, ako to vyzeralo skôr a ako to vyzerá teraz.

This fall, with the help of God we managed to change 6 windows on the North side of our Church building in Padina. The old windows were in a bad condition, so now the house got a new look. We are happy for it. We will still need to change the rest 6 windows on the East side. Hopefully, we will be able to do that next year. Here you can see the photos of how it used to look like before and how it looks like now.























No comments:

Post a Comment